Hírek / ÚJRA Nagy Kaland Napja

 

Te készen állsz egy nagy kalandra? 

Július 6-án koncertekkel, vetélkedőkkel, sztárvendégekkel, szórakoztató programokkal várunk egész nap a bakonyi szuperhős képzőben, a II. Nagy Kaland Napján! 

Programok:

10.00 Alma együttes koncertje

11.00 Szuperhős celebvetélkedő várhatóan olyan sztárokkal, mint Bebe (énekes, zenész), Kováts Vera ( énekesnő), Temesi Bertalan (zenész), Moór Bedy ( énekesnő, Bestiák), Miss Bee ( énekesnő, Bestiák), Dj Dominique- Várkonyi Attila, Nyertes Zsuzsa ( színésznő), Straub Dezső (színész) Kárász Eszter ( zenész, énekes,Piros Orr-Bohócdoktor), Gábriel (énekes, előadóművész) Erdőhegyi Brigitta (énekesnő) Szőlőskei Tímea ( színésznő), Erdélyi Tímea ( színésznő), Farkas Zsolti (énekes) Szirtes Marcell ( gyerekszínész), Ács Balázs ( gyerekszínész), Pál Dani+ Pál Zsófi (gyerekszínész), Madár Tamás (zenész)  

14:00 Szirtes Marcell gyerekszínész előadása

16:00 Hanghullám tehetségkutató bemutatója  

Egész nap EISBERG zöldségszobrászkodás.

A nap folyamán KUTYÁS bemutatót tart a VESZPRÉM MEGYEI KUTATÓ-MENTŐ SZOLGÁLAT

A koncertek, programok a napi karszalag vagy belépő megváltása mellett ingyenesek.  

 

KAPNI JÓ, DE ADNI MÉG JOBB!

Másodszor kerül megrendezésre, a NAGY KALAND NAPJA – A SOBRI JÓSKA KALAND-ÉS ÉLMÉNYPARK SZERVEZÉSÉBEN.

 

A Nagy Kaland Napja a Sobri Jóska Bakonyi Kaland -és Élménypark kezdeményezése, mellyel hosszú távon országos összefogást kívánunk életre hívni.

 

A program célja, hogy kalandokhoz, élményekhez juttassunk olyan nagy családokat, akiknek nincsen módjuk, anyagi lehetőségük hasonló rendezvényeken, szabadidős kikapcsolódásokon való részvételre.

 

A Sobri Jóska Élménypark ezért, a nyári szünetben július 6-i dátummal meghív 100 nagycsaládot egy NAGY KALANDRA, ahol a Kalandpark közel 50 játékát a meghívottak térítésmentesen vehetik igénybe. A kezdeményezés népszerűsítése érdekében ezen a napon számos kulturális, szórakoztató és interaktív program is lebonyolításra kerül, többek között fellép az Alma együttes és  izgalmas vetélkedőn mérik meg bátorságukat és ügyességüket az ország különböző hírességei, de látványos bemutatót tart az Országos Mentőszolgálat is.

 

Rendezvényünkkel szeretnénk felhívni a figyelmet a természetben eltöltött idő örömfokozó hatására, környezetünk szépségének megóvására, a közös játék összetartó erejére és a mozgás egészségmegőrzésben betöltött fontos szerepére.

 

A NAGY KALAND NAPJA rendezvényünket hagyományteremtő jelleggel indítottuk útjára 2016-ban, bízva abban, hogy országosan kedvező fogadtatásra talál, hiszen kapni jó, de adni még jobb.

 

Ebben az évben egyik kiemelkedő partner és támogató lesz az idén 25 éves Eisberg Hungary, akik ajándékokkal várják a nagycsaládosokat, de a zöldségszobrászat apró kis trükkjeivel is igyekeznek felhívni a figyelmet a friss zöldség és egészséges ételek fogyasztásának fontosságára! 

Le ne maradj a kalandról!
Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy első kézből és idejében értesülj aktuális programjainkról, akcióinkról!
NÁLUNK MINDENKI
SZUPERHŐS
CSATLAKOZZ A FACEBOOKON IS
Gyere el hozzánk!
Cím: 8446 Kislőd, Vashámor
GPS: N 47.13134° E 17.62893°